GOD MORGON!

Börjar 12.40 idag och har då nationella sedan slutar jag. Känns rätt skönt!
Har dock inte sovit någonting när alla djuren ska väcka mig för att mysa... ÅHH! Sen är det också någon gubbe här som byter lite brädor på vårat hus, och han har ju inte varit tyst.. FUCK
Har så jävla ont i nacken idag och huvudvärken flödar..
Klänning idag!

slut.

Patrick ringde och sa detta:
- Jag har tänkt rätt mycket och sånt... Det här med distansförhållande fungerar inte längre. Vi har varit tillsammans i ett år nu, men har bara träffats 6 gånger. Så fort jag ser någon av mina kompisar vara med sina respektive tänker jag på vårat och jag klarar inte av det. Och nu när du inte kunde komma till skolan får mig att tänka om jag kommer kommer att klara av detta...
Så jag funderar om jag kan komma till dig i tre månader och hittar jag ett jobb kan jag kanske stanna lite längre, och efter du är klar med skolan kan vi flytta till Schweiz.

DUMMA PATRICK SOM GÖR ATT MAN TROR ATT HAN GÖR SLUT. HADE EN KLUMP I MAGEN, HALSEN OCH HJÄRTAT.
Haha, bara för jag gjorde så han blev rädd igår ska han gå steget extra. Han ska allt få, nu är det krig hjärtat mitt ♥

Älsklingen upprepade också en sak han hade sagt till mig i sommar:
OM vi någon gång gör slut och jag träffar en tjej kommer jag säga "du verkar cool, men den största kärleken för mig är Tilde Thorell"
You got to love him!
JAG SKA GIFTA MIG MED POJKEN

låtar som fortfarande ger en rysningar


bloggtorka!

Oj här har det inte bloggats!
Har verkligen inte haft tid. Igår hade jag 4 prov på 3 lektioner.. Idag var det ändå rätt soft. 3 timmars rast plus pizza för maten tog slut!
Håller på att försöka plugga men går inte så bra... TRE SAKER KVAR NU BARA!!
well well. Har fått ett svar från den schweiziska skolan och har svarat tillbaka till de PÅ TYSKA - jag hoppas de förstod. Nej nu orkar jag inte blogga så himla mycket mer! puss och kram.

Grattis på morsdag bästa mami

Japp. Loreen vann igår, FYFAN VAD HÄRLIGT! Jag, Malin och Jennie satt pirriga en bra stund tills vi såg att Loreen hade tagit hem hela skiten! JUBEL OCH CHAMPANGE blev det när vi firade!
Somnade sent men nu är man vaken och ska snart ut och sola med underbara mamma på morsdag!
Kvällen kommer att bestå av grillning med Johan och hans kompisar samt några av mina om de vill :)

Norges bidrag 2012??
Sveriges bidrag 2011 !!

GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA LINN

Denna dagen har man varit på stranden med mamma och några andra och blivit bruuun! dock bara på framsidan eftersom jag hatar att sola ryggen.. haha!
-
Ska hoppa i duschen för snart kommer malin och jennie hit och vi ska äta gott och se på melodifestivalen :D
Grattis världens bästa linn på födelsedagen! Nästa vecka ska vi fira dig hårt !!

SKOLTRÖTT

Inte ätit på hela dagen. Men nu så äntligen har mamma fått tummen ur röven och börjat göra mat (jag hade tänkt göra mat men mamma sa att jag inte fick göra det jag var sugen på så fick vänta)
Iaf ser man på Lets dance och myser. Borde faktiskt plugga men har inte orken.
Imorgon blir det mys här hemma och kolla på eurovision med härliga vänner
Saknar lilla pappa som är i Dalarna och fiskar med Theo och hans vänner..

Jag saknar honom.

Han är verkligen den bästa i mitt liv och om jag ska vara ärlig vet jag inte hur jag hade klarat det utan honom. Han gör mig alltid på ett sådant glatt humör och han får mig att känna mig speciell.
Jag saknar honom otroligt mycket så att det är obeskrivligt, men längtar tills om två månader då han kanske kommer att stanna en månad. Man får bara hoppas på det bästa!
JAG ÄLSKAR DIG PATRICK♥

BERLIN!

Hemma ifrån Berlin och kom till Uddevalla runt 6 tiden så orkade inte gå till skolan. Min älskade efterlängtade säng väntade på mig hemma. Idag har man då legat i solen och haft det hur trevligt som helst!

Berlin.
Skit roligt. vi åkte till koncentrationsläger vilket inte var så roligt men VÄLDIGT intressant.
Staden Berlin var helt fantastiskt fin och man blev helt kär i den. Gud vad jag älskar att resa! Det finns så himla mycket mer än bara Torget i Uddevalla och Globen i Stockholm. Nu blir det inte resor fören i Augusti tror jag. Jaja, det är väl bara att vänta..

älskade taizé

Måste också skriva av mig.
Gud vad jag saknar Taizé. Jag vill bara dit igen. Det är verkligen stället där man inte känner någon stress, bara massa kärlek och vänskap som håller förevigt! Att komma till Taizé gör en faktiskt till en helt ny människa. Att bara få gå runt där och träffa folk, njuta och inte behöva tänka på något speciellt är helt gudomligt!
Sen var inte mitt jobb så otroligt roligt eftersom det hände massa saker som jag inte var beredd på men jag hoppade av jobbet och var istället med Alexandra i 16års grupperna hela tiden. RIKTIGT rolig grupp. Blev väldigt ledsen när vi skulle säga hejdå. Gruppen klickade direkt och det är var jag skitglad över.
Sen kom ju också min pojkvän vilket gjorde pricken över i:et. Vad jag älskar den killen alltså!  Bästa veckan i mitt liv!
Jag orkar inte skriva så mycket så har ni några frågor får ni istället fråga så svarar jag!
Jag tog några bilder ifrån Facebook eftersom jag och alexandra inte tog så många bilder utan filmade mest. Har inte heller någon bild på mig och Patrick för tänkte inte ens på att ta bilder där nere. Lite små tråkigt faktiskt.
Här har vi också den absolut bästa gruppen någonsin! Älskar varenda människa på detta kort. De är verkligen helt underbara. Säger som Sofia "Jag ångrar inte en enda dag att jag satte min fot på KU"

TAGGA BERLIN

Vädret har varit helt underbart denna dag. Magnus och jag drog och köpte oss varsin kaffe och sedan till parken för att plugga. Träffade micke och petter så vi la oss och solade så min dag har varit rätt soft.
Nu blir det att packa och vänta inför morgondagen. TAGGA BERLIN !


I AM BACK

Nu är jag tillbaka igen för en kort stund.
Kan inte beskriva hur otroligt det var i Taizé. Jag älskar verkligen det stället, och jag älskar mina vänner som åkte med mig och som jag träffade där samt att jag älskar att jag träffade min pojkvän där igen. Helt sjukt att det är ett år nu!
Jag orkar inte skriva riktigt mycket just nu eftersom att jag precis kommit hem efter en mycket låååång resa så skriver mera i morgon.
Fick också veta att jag inte åker till Berlin i morgon utan på Tisdag. Nu är det sagt!
En annan tråkig sak är att det inte blir någon flyttning tror jag eftersom jag fick veta att man var tvungen att göra något prov i Februari för att komma in på skolorna osv. Så får vänta till nästa år och försöka då. Kanske lika bra när man tänker efter. Måste lära mig tyska mycket bättre än vad jag kan nu!

TAIZÈ <3

Kan verkligen inte sova. Har vaknat 4 gånger innan klockan slått 8 och så ska man upp vid 9..
Nej nu ska jag fixa alla grejer, kolla facebook och sedan snacka med Patrick en sista gång innan vi träffas!
NU ÄR JAG HUR GLAD SOM HELST FÖR IDAG ÅKER VI! TAGGA TAGGA!
Kommer därför inte skriva på hela veckan men ska försöka få ut bilder och skriva så mycket som möjligt innan jag sticker till Berlin :D
(SLÄNGER IN OCKSÅ ATT JAG FICK A PÅ NATIONELLA-ENGELSKA-PRATA!! LYCKLIG

I morgon börjar något underbart! :D

Är eran mamma likadan som min? Jag gillar verkligen inte kolla sport med henne. Alltså inte att jag inte orkar med henne, men hon är så otroligt osmart i gällande sport.. Idag kallade hon:
Puck - boll
Period - match
Sverige - de gula
Och när de slog sig ville hon inte titta utan började skrika som om det vore någon skräckfilm och tjatar om att hon vill gå där ifrån och nästan börjar att lipa. Hon trodde även att man fick poäng över hur många mål man gjorde och inte efter matchen om ni fattar. Haha älskade mamma och sport går inte hand i hand!
Snart är packningen klar och då ska jag gå och lägga mig för att invänta min älskade resa som jag har väntat på i ett helt år nu!! Jag är så otroligt taggad så jag tror att jag spricker snart
Snart får jag träffa dig!
Jag som trodde detta var en sommarflirt och att jag aldrig någonsin skulle få träffa honom igen. Men jag ska ge er en läxa:
TRO PÅ KÄRLEKS I FÖRSTA ÖGONKASTET!
Du är det bästa som har hänt mig, godnatt hjärtat så ses vi snart♥

Dan före dopparedan!

Har sovit rätt gott, vaknade dock skittidigt. Idag vill jag bara upp! Jag och Alexandra ska ut och handla till Taizé och sedan blir det fika med Magnus.
Nu måste jag sticka!
Haha söta små fjortisar!

VÄRLDENS FUCKING BÄSTA DAG!

Idag har jag inte varit i skolan. Struntade i den när jag skulle till både vårdcentralen och tandläkaren. Fick veta att min äckliga räls försvinner den 10 Juli (glad tjej)

Vädret har ta mig fan inte påverkat mitt humör ett piss idag! Har varit den gladaste tjejen i världen hela dagen!
Var på KU nästan hela dagen där man fick ett mycket gott skratt och mådde otroligt bra. Satt och taggade Taizé. Idar är det ju dan före dan före dopparedan!! (glad tjej IGEN)
Och gymmet - herreguuud vad roligt jag och Christian hade det. Skrattade som en tok hela tiden där med. Så jävla skönt!!
Christian var snäll och körde hem mig också och ni kan förstå att vi gaaaarvade i bilen. Fick övningsköra också och jag är king på att köra, just sayin'
Bästa bror som gör en på toppen humör också när man kommer hem. Han är den personen som verkligen vet hur man ska göra för att få mig att må bra. FAN VAD JAG ÄLSKAR DENNA KILLEN! Hade inte klarat en dag utan honom i mitt liv.

JAG SKA KANSKE FLYTTA!

KU för hela slanten idag. Det stället gör en glad och det folket får en att glömma allt dåligt som har hänt under veckan i några timmar. Att konfirmera sig var verkligen ett av de bästa sakerna jag valt. Älskar KU, Kyrkan, Lägrena och alla där!
Ett annat smart val jag har gjort är att söka skola osv. I Schweiz. Så nu väntar jag på svar ifrån allt och OM ALLT GÅR SOM JAG VILL SÅ FLYTTAR JAG TILL SCHWEIZ I AUGUSTI ♥ There, I said it !

SNART SÅ !!


you me and dupree

Är helt slut så orkar inte skriva mer. Blir film innan ögonen stänger sig för idag!
Hejdå och godnatt :)
tiderna då man inte åt chips ♥

droger före barnen?

Goddag alla glada!
Stack ifrån temadagen då jag skulle åka och kolla nacken. Fucking Whiplashen är kvar så har tid då jag ska dit och "träna" upp den.
Kom tillbaka till tema dagen perfekt till maten och sedan föreläsning. Det handlade om tre personer som berättade sina liv. En hade valt droger före sin egna dotter (som han såklart ångrar). Fyfan att droger kan gå så långt att man glömmer sin familj och kan till och med dö.. USSSCH.
Skulle varit med Linn idag men sjuklingen skulle hem och sova. Kanske lika bra för måste packa. Det gör jag väldigt bra framför TV:n känner jag nu...
Snart träffar jag denna snyggingen också! Åh I'm happy

Bästa killen!


5-1 redan?

Förlåt för dålig update, men det är ju så mycket i skolan nu när det är slutspurten.
Åkte hem direkt idag för var så jävla trött sen helgen. Johans kompis, Jesper var hemma så har umgåtts med honom. Slutade med att vi somnade i varsin soffa någon timma.
Christian väckte upp mig och nu ser man på hockeyn. Är det bara jag som tycker att Sverige gör typ lika mycket mål som om det vore en handbollsmatch? Rolig hockey - yey!

I morgon är det temadag hela dagen och sedan umgås med min vän Linn!
Denna veckan kommer gå så fort!! Taizé om 5 dagar :D


Jag är världens sämsta bästa vän..

Jag visste att det var någonting jag hade missat.. Någonting som jag hade i huvudet förra veckan men kunde inte sätta fingret på vad det var.
Med tanken på att jag har ny facebook så har jag inte sett vem det är som fyller.. ärkrfnklfrlkasklöfakl
Fick veta nu av Christian att han fyllde.. I FREDAGS???? Fan vad sur jag blev på mig själv!
Vi snackade ett bra tag i telefonen nu och fan va kul det var, vilket var ett mycket bra tecken på att han inte var arg!
Grattis i efterskott :D

Nu skriver jag med min underbara. Åh, kan inte ens fatta att vi snart kommer att ses i Taizé. Att vi ens åker till Taizé är HEAVEN for me. Så jävla kul kommer det bli. Enda nackdelen är att Linn inte ska med ju :(

bästa ku <3

Den skönaste helgen på länge! Har som sagt varit på läger och det har varit hur kul som helst. Vart med helt otroligt underbara människor och har BARA skrattat!
Hemma nu och trött som fan efter att ha sovit 4 timmar sen fredags.
Nu blir det mat och sedan ut i solen för att ta det lugnt!

Rätt skön vecka!

Första och sista lektionen nu. Känns rätt skönt!
Sedan blir det hem och packa inför lägret. WIIEHOO

måndag-tisdag ledig!
Onsdag-Torsdag slutade mycket tidigare
Fredag - slutar halv tolv.

OKEJ JAG HAR BESTÄMT MIG

haha det ser förjävligt ut nu, men i morgon kommer det bli jättefint!
JUSTE - kolla tröjan. Jag spanade i min garderob och hittade den. Fyfan vad ful den är, men det får bli en myströja till mina underbara mjukisbyxor nu till sommarn!

Drar på läger i morgon också så tro inte att jag kommer skriva något denna helgen!

JAG HAR VÄRLDENS BÄSTA POJKVÄN!

bästa i mitt liv

I - LANDSPROBLEM

Har ett litet i-landsprobelm.
Det är så här att jag har gått i vågit hår i skolan två dagar i rad nu och vet inte om jag ska göra det i morgon också. Haha Detta är så töntigt..
Men tänker så här, bättre att komma med vågit än plattat hela tiden. Att sova med flätor gör också så håret inte slits lika mycket (eller har jag ens rätt nu?)
Får ta mig en funderare!
Det börjat bli långt nu!

2,5 timmar i solen.

FAN VAD JAG NJUTER! Värmen är härlig och jag mår fint! Har målat stolar och ligger nu och solar. Helvete vad skönt det är!
Hade nationellt prov och slutade efter det. Imorgon har vi en lektion sen slutar vi. Fan vad skönt vecka.
Fått mail om tysklandsresan! Inte långt kvar till den och till FRANKRIKE!!


Word,

Jävligt trevlig dag. Ingen svenska lektion typ heller så drog direkt till Norgården, fick mina betyg och träffade två av mina gamla lärare. Fyfan vad kul det var att se de. Blev helt varm och glad i kroppen när jag såg de. Snackade om skitmycket och JA DET VAR KUL KORT SAGT!
Var med Felicia hela dagen som var hur kul som helst det också! Insåg verkligen hur mycket jag saknat den tjejen asså!!
Blev att vi avslutade kvällen med basket tillsammans med min storebror, Simon och två till. Faktiskt rätt roligt!
Nej nu blir det att hoppa till sängs efter ett mysigt litet samtal med min älskade pojkvän!
Till Patrick : god natt hjärtat, jag älskar dig ♥


Superskön dag. Älskar solen

Inställd lektion så jag och några brudar satte oss i solen och mös med glass och gott!
Svenska lektion nu och sedan drar jag till Norgården för att få ut mina gamla betyg. hahahaha..
Och efter det blir det ÄNTLIGEN Felicia! Ska bli så kul att träffa henne igen!

nu säger jag godnatt!

Flätat håret när man såg på humorgalan. Det har redan börjat bli riktigt fint men vi får se det i morgon..
Pratat med pojkvännen som var sig något berusad men alltid lika rolig och gullig.
Nu blir det sängen och förbereder mig på att kanske få ha det muntliga nationella i morgon. USCH vill inte ..

Min bror slutar aldrig att förvåna

HEMMA!
Detta hus bringer kaos.. Det är kämpigt att bo i ett stort hus med stor tomt. Det finns så otroligt mycket saker som alltid måste göras.
Det värsta med att komma hem ifrån en resa är föresten att packa upp.. JAG HATAR DET !
Nu ska jag göra mig något gott att äta. PUSS

RSS 2.0