Morgon humöret på topp!

Denna natt sov man som en stock! ÄNTLIGEN.
Idag blir det att fira Felicia i hennes sommarstuga med trevligt tjejer!
Idag känner jag också att jag måste boka resan till Schweiz. ÅH Är så taggad asså! Juli och Augusti kommer verkligen visa vad de går för när det är
5 dagar kvar till tandställningen ryker,
9 dagar kvar tills jag börjar jobba (10 000:- BABY)
och 14 dagar kvar tills Patrick kommer
och isf 36 dagar kvar tills jag drar till Schweiz i ungefär 2 veckor!!
JAG ÄR SÅ JÄVLA TAGGAR
Min plan i livet zusammen mit Patrick ♥

Mina favorit killar!

 

JAG VILL TILL SCHWEIZ .... NU

Asså vad händer idag?? Malin och Jennie skulle tydligen inte dra dit för de ska ju jobba i morgon (jag förstår dem) men nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra eftersom alla andra redan har bestämt vad de ska göra idag. 
Så jag har ingen aning om vart jag ska idag men det får änna bli strunt samma!! 


Titta vart jag ska i augusti! HELL YIIEEAH
THE DJ:s
Rätt bra tema tycker jag när jag är där bara för att jag just har följt mitt hjärta! ÅÅERGÖR jag är så taggad!
JAG VISSTE ATT 2011 SKULLE BLI ETT BRA ÅR MEN ATT 2012 SKULLE BLI MITT ÅR
Jag har verkligen hunnit med så otroligt mycket detta år och det har bara gått halva året än! 

P-pilleeeeeeer

Hatar att få min mens i slutet av månaden. Det är så skönt att få den i början för då behöver man inte tänka på den så himla mycket (haha eller det är iaf vad jag tycker)
Nu har jag börjat med p-piller. Neovletta blev det. Har ingen aning om de är bra eller inte men det få vi se nu då :)
Ska upp nu och duscha och lite sådant, sedan sticka till Malin och Jennie och sen är det FEST ! Hejdå

leva livet nu ska jag leva livet

Italien asså? Det var lite förvånande att de skulle ta sig till final. Själv hade jag satsat på Sverige-England till final (och till alla fotbolls töntar så var det ett skämt...) Haha det blev ju helt kaos på KU typ. Skrik både till Tv:n och alla runt om men det ordnade sig allt. 
 
Ett timmars samtal med pojken. 16 dagar kvar nu bara! Gud vad jag längtar. Klarar snart inte av att inte kunna vara med honom när jag vet att vi kommer vara tillsammans i 5 fucking veckor. GALET vad glad jag är!! Haha folk borde tro att jag är dum i huvudet.. Men kärlek är ju då fan ett mirakel.
Kan även ta ner ett finger i nedräkningen till tandställningen. 6 pyttiga dagar kvar nu bara. Livet leker och det blir bara bättre när man vet att man ska till glimmingen med trevligt folk i morgon, fira Felicia på Lördag och fotbollskväll på KU med gött gäng på Söndag. Love life säger jag bara och god natt - TACK FÖR MIG
 

ÄCKLIGA SOMMARTIDER

3 timmars fika med Victor och några av hans kompisar. Haha det blir alltid långa fikor med honom.
Busstiderna har ändrats till sommartider vilket betyder att den inte går vid sju längre utan måste vänta till halv nio -.- så drog till ku och träffade trevligt folk en stund! 
NU är det fotboll som gäller!
 
 
I morgon ska man också vara barnvakt till två härliga pojkar som så gulligt kom upp och frågade snällt om jag kunde vara det. Blir att ta med de in till staden och... FIKA :D 
Dessa bilder är 4 år gamla men pojkarna kommer alltid vara lika små och söta i min ögon (till och med när de är 15 år och coola moppepojkar)

FIKA!

Trodde det skulle bli hemma hela dagen och städa och fixa, men blir in till stan och ta en fika med Victor. HAN var det längesedan man träffade. Eller vi sågs igår en väldigt snabb stund och bestämde oss för att ta en fika och prata om allt som vi har missat. 
Idag ska man också kolla flyg till Schweiz den 5 Augusti. Förhoppningsvis åker Linn med också - AWESOME!
Better get dress!

varje dag får hon arbeta.

Vaknade rätt tidigt och har inte sovit någonting. Pappa har åkt och jag saknar honom redan (hus i helvete om han inte är här typ haha). Sulle lägga mig och sola men fyfan vad kallt det var så jag började dammsuga och nu har man tydligen fått alla sysslor i hemmet.. JAG HAR TVÅ BRÖDER TILL !! Nu har jag städat i ungefär 2 timmar och är helt slut. Tycker jag förtjänar lite sol nu eller hur?!
miss u

flickan inom parantes.

Så har klockan redan hunnit bli halv tolv. Lär väl inte kunna somna inom ett par timmar ändå. Hoppas dock på detta för att jag ska ut och gå tiiidigt i morgon bitti. Funderar att ta en dag hemma i morgon och städa och fixa så att jag kan tjäna ihop lite slantar. Är rätt pank nu och vill jag ha den där piercingen måste jag spara lite (samt att jag måste ha pengar denna sommaren). Jaja onödig fakta. 
 
Ska faktiskt sätta mig och skriva lite. Haha, känner att jag inte är trött iaf.

ÅH VAD JAG VILL PIERCA OCH TATUERA MIG NU NÄR TANDSTÄLLNINGEN FÖRSVINNER

Idag känns det som om jag inte har gjort någonting, FAST DET HAR JAG!  Var med älskade pappa hela tidiga eftermiddagen. Slängde sopor, fixade p-piller, var på swedband, nordea, handelsbanken och fikade! När vi fikade kom bulten och Felix så var med de ett tag. Jag och Felix drog sedan till vårdcentralen så att jag kunde ta sprutan för livmoderhalscancer och efter det blev det KU för hela slanten. Möblerade om och busade. Men fyfan för köket (stinker fan .. ) Finns det inte något program man kan ringa och be de snällt att de ska komma till KU och fixa det?
 
Nej nu ska jag sova en stund innan Patrick ringer. ÄLSKLING RING MIG
Funderar helt seriöst att tatuera mig i mitten av ryggen typ "Family last forever" Och så vill jag pierca mig HÄR

och så börjar drömmarna.

Såg precis klart Wallader med mina föräldrar och min älskade storebror. Hade en mycket trevlig stund tillsammans. Ett bra slut på denna kvällen. 
 
Nu är det början på natt vilket byter lite sömn. Musiken är på och tankarna på min pojkvän har redan börjat. Haha, medan ni ligger och myser med era pojkvänner så ligger jag och tänker på min pojkvän. Tänker på alla minnen, allt som kommer att hända osv. GUD vad jag tjatar om honom hela tiden, men det är helt sjukt hur mycket jag tycker om honom. Det ska bli så skönt när han äntligen är här och jag kan ligga och mysa med honom istället för att bara ha honom i tankarna. Tänker så mycket på honom så han kommer i mina drömmar VARENDA natt. Haha, jag behöver inte ens undra vad jag kommer att drömma om för jag vet att det kommer att handla om honom. DET ÄR SJUKT PÅ RIKTIGT ALLTSÅ!
 

hemma från KU!

Då har man fixat p-piller. Blir att hämta ut de i morgon och även fixa andra sprutan för livmoderhalscancer. Kanske blir att vara med Sara också. Sweet!
 
Jag fattar aldrig vad det är för dag asså nu när det är sommarlov. Glömmer bort det så fort jag får veta asså. 
Nej nu orkar jag inte skriva mera. Puss och kram
världens bästa kille. Snart ses vi <3

I AM BACK!!

SÅ! Nu fungerar sidan också! 
Ja här har jag inte skrivit mycket ser jag. Vet inte ens vart jag ska börja, haha! Jag får väl börja med midsommar.
Jag och min familj var ju i Dalarna för att fira midsommar. Det var faktiskt roligare än vad jag trodde och vi hade vädret med oss vilket jag hörde att det hade ni inte i Uddevalla?
Gick och la oss halv sju och var räääääätt dragna. Skulle upp 10.00 för att åka hem. Det var en mycket tyst bilresa hem när både jag theo och mamma var bakis.
 
Annars har det väl inte hänt så mycket mer i mitt liv mer än att jag har gymmat och umgåtts med vänner. 
_______
Det är också helt sjukt att min tandställning försvinner om 10 dagar och om 19 dagar kommer min pojkvän hit! GUD vad jag saknar honom. 

Vad är en bal på slottet?

Nu är man mätt också! Lax på menyn och den kirrade gott i kistan.
Känns som om jag har solat hela dagen men är då fan inte brun - FUCK
Jo, jag kom på att tänka på en sak. Ska till Dalarna i morgon och fira midsommar där tillsammans med familjen. NEJ DET ÄR INTE SÅ HIMLA KUL ATT MISSA ALLTING HÄR HEMMA - men men.
Dalarna är ju nästan som ett andra hem då vi är där rätt så ofta. Men iaf, i Dalarna så har de ofta på sig folkdräkt när det är midsommar. När de dansar runt midsommarstången och det spelas med fiol och dragspel. Och jag ska komma med en kort klänning och klackskor? Pappa sa själv att det var snyggt när jag nästan hade tänkt att sätta på mig något mer bekvämt men jaja..
Äsch det blir säkert jättebra.

Nej nu ska jag se klart på "virus i bataljonen !"


LOVE THE WEATHER

Vädret levererar verkligen! Otroligt varmt så jag ska inte skriva så mycket utan hade tänkt att lägga mig och steka i solen.
Var hemma hos malin och jennie igår. Vi orkade inte göra något speciellt mer än att äta oss feta och se på filmer!
Skriver mer när det börjar regna eller något!

this day.

Jag tror inte riktigt jag har insett att jag har sommarlov än. Klockan börjar att bli ett och jag är i ett stort behov på att gå och lägga mig för att orka med dagen i morgon? Ioförsig har jag jättemycket att göra i morgon. Jag ska köpa ett armband, fixa p-piller, kanske hälsa på mormor, gå på handledarkurs och kanske gymma med Sara. Så för mitt eget bästa ska jag väl ändå gå och lägga mig i morgon för att just.. Orka med dagen i morgon.

Nå väl. Vart ute och övningskört med mamma och Theodor. Gud vad jag längtar tills jag får mitt körkort. Men körkort kostar pengar och det växer inte på träd så det gäller väl att ta tummen ur röven och skaffa mig ett jobb!!
På tal om pengar åkte jag och Pappa till torp och jag fick med mig detta hem! SÅ GLAD !

Denna dagen har man också spenderat med Felicia. Skrattade nästan åt allting och man kan säga att hon rockar rätt mycket!

Oj vad duktig jag har blivit..

Haha fixade Photoshop CS5 idag. Har suttit och provat lite men är väl inte sååå bra (fattar ju typ ingenting)

kort och dålig..

Denna dagen har varit seg. Tränade och höll på att somna hela tiden.
Imorgon blir det att vara med Felicia och shoppa lite smått :D
kort och dålig uppdate men nu ska jag övningsköra!

14th JULY

SNART KOMMER HAN SNART KOMMER HAN SNART KOMMER HAN SNART KOMMER HAN
Älskade du! Jag älskar dig så mycket

BÄSTA SKOLAVSLUTNINGEN

Äntligen sommarlov!  Detta firade jag tillsammans med min kära vänner hos Malin och Jennie! SJUKT rolig kväll med otroligt mycket alkohol! Gick och la oss halv sju på morgonen och sov till halv 3. Sen frukost så att säga och städning!!
Har fått gå nu också på kvällen från Torp och hem för att det inte får några FULA BLÅA BUSSAR HEM TILL MIG..
Denna kvällen ska jag bara vara hemma och SOVA och njuta av att jag har sommarlov!

BÄSTA KLASSEN!

Sitter hemma hos Malin och Jennie och hej vad roligt att Emma är med oss också. Sitter och planerar morgon dagen och det verkar som om det kommer bli rätt nice ;)
Sett på Spiderman och ska SNAART gå och lägga och för att gå till skolan för sista gången som första års elever på gymnasiet!
Jag älskar er!

Svar på Tal.

jens om Do not mess with us!:
Hur länge har de två tränat? Och hur gamla är de?
Svar:
Jag vet inte riktigt hur länge alla de har tränat men runt 4-5 år kanske.
Christian är 24, Anton är 22 och Jacob är 20 - eller det är vad de blir detta året rättare sagt!
Bästavännen! :D

SOLEN SKINER OCH SOMMAREN ÄR PÅVÄG PÅ RIKTIGT

Då har man vaknat denna dagen också.
Snart drar man till Malin och Jennie och natta över där. Skolavslutning i morgon!! Jag är så otroligt taggad. Det känns verkligen som om denna sommaren kommer bli hur bra som helst!! Idag är en sådan dag då man bara är glad ;)

Kärleken är för stor!

Jag älskar min pojkvän.
Han får mig verkligen att klara dagarna. När det är som svårast får han mig att må bra.
Jag saknar min pojkvän så otroligt mycket. Jag vill bara ha honom här och veta att han aldrig måste åka hem.
Det är så himla svårt att förklara hur känslan är när han inte finns här nära mig,
när jag inte kan prata med honom och när saknaden blir så stor att man går gråtande till sängs med många sömnlösa nätter.
Dagarna fungrerar bättre, men nätterna blir allt mer ensamma.
Om 30 dagar, 30 ynka dagar kommer han hit! Tiden går så långsamt när man väntar, och så fort när man har kul.
Jag vill inte vänta, jag vill att han ska komma nu och att han stannar. Stannar här tills jag slutat skolan så att vi sedan flyttar till honom.
Jag älskar min pojkvän.

Forever and ever we said
But I want to live with you longer than that.


PANETOZ

Blev KU tillsammans med Sara och Linda som kom lite senare. Blev att kolla på Panetoz! De är ju så bra. Jag och Sara stod längst fram och blev ju som småflickor alltså!

FUCK FÖR DEN HÄR KVÄLLEN

Vill bara gå och gräva ner mig själv. Ibland önskar man att saker och ting hade varit enklare. Vill bara lägga mig i fosterställning och gråta..


Det är tur att jag har dig älskling! Du gör mig glad när man mår som sämst!

snart så...

23 DAGAR KVAR - SEN RYKER DEN!!
2
Hahaha VAD SKEVA DE HAR VARIT!

what a day

Snabbaste läxan jag någonstin har gjort. Märkte när jag skulle in på schoolsoft att vi hade en läxa som skulle in 14:00. Detta läste jag 13.45 men jag hann ändå!
Är ju ledig idag så har bara tagit det lugnt och varit på KU med underbart folk.
Asså jag får sluta äta skräp mat, SKÄRPNING TILDE :@

KOM IGEN NU DÅ SVERIGE


9gag - love love love


Sovit i en trappuppgång denna morgonen!

Vilken dag. Började med att jag sov i en trappuppgång för Hannah försov sig och dörren var låst (HAHAAHA)  Skola med två lektioner och två filmer  - båda svenska och skitdåliga!
Sedan KU med underbara människor!
Nu är man hemma och ser på Fotboll och bara väntar på att Sverige ska börja spela :D

Do not mess with us!

Så blev det gymmet med Anton och Jacob. Kändes riktigt skönt att få träna nu när man har druckit alkohol 2 dagar i sträck! Blev axlar så är beredd på att inte kunna göra så mycket i morgon (y) Like a boss!

we can party all night

Ja, det blev fest igår igen. Denna gången i svenshögen tillsammans med Theo, Jennie och Emma. Bästa människorna var där och fyfan vad det var kul. Huset var ju rätt litet.. De hade ju bara 150 bäddar och huset var ett gammalt sjukhus och sjukhus är ju inte så stora..
Jag och Theo skulle egentligen sova där men i sista sekund så fick vi skjuts till Torp och storebror hämtade oss där. Fyllekäk med bröderna alltså!
Mina favorit puddingar!! Älskar er tjejer

Min pojkvän är fantastisk!

Om 5 veckor så är han här! Det är helt otroligt!!

OUTSIDERS GOT TO LOVE

HAHAHAHA Fan vad jag älskar outsiders! Det finns verkligen väldigt många olika människor. Jag och Theo sitter bara och skrattar och ändå är det faktiskt lite intressant! Idag blir det nog ingen fest för mig. Dumma nacke asså. FUCK WHIP-LASH .. Det kanske kan bli gymmet och gymma upp den idag ? hm...

FEST IGÅR SOVA IDAG

Igår var det fest i Hunnebostrand hos Salstam med mycket trevligt folk. Jävligt lyckad kväll och jag är grymt glad att vi inte åkte till Smögen (som tydligen var jättetråkigt) Dock fick jag jätteont i nacken och i huvudet så fick lägga mig och sova en liten stund. Men jag kom hem och allt var lyckat :D

NEJ NU SKA JAG SOVA

PLUSGYMNASIET STUDENT

TÄNK..
OM TVÅ ÅR ÄR DET JAG SOM SKUTTAR RUNT I EN VIT KLÄNNING MED MINA VÄNNER OCH HAR DET BARA HUR JÄVLA BRA SOM HELST!

FEST?

Jo men då är man på KU och tar det lugnt med trevligt folk!
Jag vet inte hur min kväll ser ut senare men det får vi se ;)

GILLA SKOLAN

Nu sitter man på KU tillsammans med jennie malin emma sofia petter roland och johan. Mycket trevligt sällskap. Skoldagen var ju soft med två lektioner och två filmer. GILLA SKOLAN!
Vi fick också veta att vi ska få åka till Bryssel nästa termin!! TAGGA!
Fick B i tyska också! GLAD TJEJ! :D

ÄCKEL MATTE

Internet fungerar inte för mig hemma.
Jobbet var ett helvete men fick 800:- och god mat så ska väl inte klaga för mycket.
Måndag morgon och jag har redan varit och gymmat. Nu sitter man på mattelektionen och väntar på att den ska ta slut........ Sedan blir det att äntligen få kolla på ny mobiltelefon! LOVLEY

DUMMA INTERNET SOM INTE HAR FUNGERAT

Äntligen har jag fått hjälp av bästa John som är typ den smartaste i världen! Tack johniboy!
Tyskaprov som gick bra, fika med Christian som var kanonkul och KU där man bara älskar att vara!! Vet inte vad det är med KU men den gör mig alltid så glad och .. ja, man mår bara så bra att få vara där.
Konfirmation i morgon och sedan bröllop - KUL ..
FICK ÄVEN ETT JÄTTEGULLIGT BREV IFRÅN MIN POJKVÄN IDAG! Blir så himla glad när man kollar posten alltså! Jag har sagt det förr, men jag säger det igen. Gud vad jag älskar den killen!


RSS 2.0